Floriade

In Events by admin

Floriade, Millvision in-side…

Afgelopen week hebben we met de materiaal ontwikkelaars van Millvision de Floriade bezocht. Hier konden we met andere ontwikkelaars sparren over technologische uitdagingen voor de diverse natuurvezel gebaseerde materialen. Wat een mooie tentoonstelling met naast planten ook veel plantbased materialen en alle toegepast in een passende omgeving; een groot fieldlab dus!

Mooie voorbeelden van vierkantsverwaarding, plaatmateriaal, composieten, leder, papier e.d. Technisch is er al veel mogelijk. Toch wordt ook hier snel duidelijk dat opschaling van productie en keten nog een grote uitdaging zal zijn. Met gepaste trots hebben we natuurlijk ook de stands bezocht waar Millvision’s expertise, recepturen of prototypes in verwerkt zijn; ofwel Millvison in-side. Ook diverse voorbeelden en start-ups die geïnspireerd zijn door onze eerdere prototypes.

Onze ideeën of prototypes gaan nu ter inspiratie de wereld over. Waar innovatie, transitie-impact en fun samengaan. Mooi om met dit gevoel op vakantie te gaan, fijne vakantie allemaal.

Image
Image
Image