Millvision TEAM

Leon Joore

CEO

Margriet Biemans

Office management

Harm-Jan Thiewes

R&D Manager, Polymer and Carbohydrate Chemist

Sander van Calker

Project Leader, Chemical Engineer, Technical Manager

Sander Schoonen

Junior researcher, Biobased Chemistry and Technology

IJsbrand van Roekel

Intern - Biobased Chemistry and Tecnology
Wat doet Millvision

Millvision ontwikkelt circulaire biobased materialen en producten om een meer duurzame maatschappij te krijgen, halen de grondstoffen (vaak rest-stromen) uit de regio en produceren zoveel mogelijk in de regio zelf.

Strategy

Millvision support start-ups en bedrijven langs de TRL ladder om uiteindelijk concrete impact te realiseren. Naast duurzame proces- en productontwikkeling spelen ze een actieve rol in de marktontwikkeling. Millvision heeft haar ontwikkelcentrum op industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer.

Education

We zetten diverse studenten van ROC en Hogescholen in, om de jeugd al vroeg te laten kennis maken met en om ze te enthousiasmeren voor vergroening en techniek; het kan echt anders! Enkele producten waar de studenten aan gewerkt hebben zijn de ‘in de koude grond afbreekbare plantenpotten’ i.p.v gewoon plastic! Daarnaast zijn er zakjes en doosjes van natuur- en bermgras vezels (Raamsdonksveer Papier), bio-walbeschoeiingen en vangrails op basis van o.a. bermgras.

Marketing

Door het ophalen van marktbehoeftes sturen we enerzijds de proces- en productontwikkeling. Anderzijds vertalen we materiaal- en productprestaties richting certificering en whitepapers om de innovatie fit for purpose te laten zijn.

How we work.

Image

Our inspiration

Placeholder
Placeholder