Millvision TEAM

Margriet Biemans

Office management

Fransje Voets

Project Leader, Chemical EngineerSander van Calker

Project Leader, Chemical Engineer

Alex Huizinga

Project Leader, Organic Chemist

Harm-Jan Thiewes

R&D Manager, Polymer and Carbohydrate Chemist

Leon Joore

Innovation Director/partner and contactperson Fiber Technology


Wat doet Millvision

Millvision ontwikkelt biobased materialen en producten om een meer duurzame maatschappij te krijgen, halen de grondstoffen (vaak rest-stromen) uit de regio en produceren zoveel mogelijk in de regio zelf.

Strategy

Onze missie is de vergroening van de maatschappij en dus minder vervuilen. Millvision heeft haar ontwikkel-centrum op industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer.

Education

We zetten diverse studenten van ROC en Hogescholen in, om de jeugd al vroeg te laten kennis maken met en om ze te enthousiasmeren voor vergroening; het kan echt anders! Enkele producten waar aan gewerkt wordt, zijn de ‘in de koude grond afbreekbare plantenpotten’ i.p.v gewoon plastic! Daarnaast zijn er zakjes en doosjes van natuur- en bermgras vezels (Raamsdonksveer Papier), bio-walbeschoeiingen en vangrails op basis van o.a. bermgras. Millvision is tevens actief in de support van diverse verenigingen in de Gemeente Geertruidenberg. Millvision is frontrunner in de biobased economy en hiermee zetten we Geertruidenberg ook internationaal op de kaart.

Marketing

under construction

How we work.

Image

Our inspiration

Placeholder
Placeholder